Ordinacija

Zasebna zobna ordinacija
Leonid Šolinc dr.dent.med.
Rudarska cesta 12
p.p. 54
SI - 1420 Trbovlje

Tel.: +386 (0) 3 56 31 630
GSM: +386 (0) 41 662 468
E-mail: ordinacija@dentale.si

Pravno obvestilo

Zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc si pridržuje avtorske pravice na objavljeni vsebini naše spletne strani. Vsebino ni dovoljeno spreminjati, oziroma uporabljati na Internetnih straneh drugih uporabnikov. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

V zasebni zobni ordinaciji Leonid Šolinc spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani in osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam.

Zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc bo na svojih spletnih straneh poskušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti zasebna zobna ordinacija Leonid Šolinc niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.